KansPlus Rijnstreek  - - Lotgenoten
- Lotgenoten

Laat uw berichtje achter
Wilt u iets vertellen, vragen, aanbieden, o.d. meld dit dan via ons via de reageerknop. Deze opent het invulformulier. Ook als u wil reageren op een bericht van een ander.

Noteer in de mail wel uw naam en mailadres. Als u reageert op een ander bericht meld dan het volgnummer van dat bericht.

Spelregels:
Alleen zaken die van belang zijn voor onze doelgroep of te maken hebben met onze vereniging kunnen hier worden gemeld. Wij behouden ons het recht voor om berichten zonder opgave van redenen van deze site te verwijderen.

Laat hier een bericht achter.  >>>>>>>
Blad 1 ,

Hier kan straks uw bericht, vraag of opmerking staan
 

 
Of uw reactie op een bericht van iemand anders.

Claudia Lokman                    012
09-12-2011
Hallo allemaal,
 
Ik zit sinds enige tijd met Jasper op muziekles in Leiden bij de Mirtetak. De les wordt gegeven door Lieneke Schotanus. Zij is heel enthousiast. Het is een speciale muziekles voor kinderen met een beperking. Het is erg leuk zowel voor het kind als de ouders. Nu is het zo dat de groep nog steeds plek heeft voor meer kinderen met ouders.
 
Daarom mijn vraag: heb je interesse, maar weet je niet zeker of het iets is voor jouw kind meld je dan aan voor de open les op donderdag 19 januari a.s. om 1600 uur
 
Of heb je geen interesse maar ken je wel mensen die het leuk zouden vinden om met hun kind naar muziekles te gaan, stuur deze mail dan alsjeblieft door. Mogelijk kunnen jullie deze email verzenden aan de ouders in je klas.
 
Omdat de zaterdag misschien een lastige tijd is voor sommige ouders bestaat er nu ook de mogelijkheid voor donderdagmiddag om 1600 uur.
 
Ik hoop op veel aanmeldingen.
 
Vriendelijke groet,
 
Claudia Lokman
(moeder van Jasper Scholten K3)

 

Wouter                                011
14-11-2011
Laatst hoorde ik het volgende van een ouder:

ďMijn zoon gaat iedere zaterdag naar de opvang. Naast zijn verstandelijke beperking heeft hij ook last van epileptische aanvallen. Op deze opvang was laatst een stagiaire (HBOV 4e jaars) aanwezig die in zijn eentje de volle verantwoordelijkheid had over een groep van 6 mensen die geheel verzorgd moesten worden. Hieronder waren enkele mensen die, net als mijn zoon, geregeld epileptische aanvallen haddenĒ.
 
Uiteraard was ik erg verbaasd dat een stagiaire hier de volle verantwoording had gekregen. Moeder had regelmatig geklaagd maar liep steeds tegen een muur van onbegrip.
Zijn er binnen onze regio ook situaties waar wordt gewerkt met niet gekwalificeerd personeel of stagiaires als bovengenoemd?

 

Jan                                        010
8-11-2011
Weet iemand of het mogelijk is voor mensen met een verstandelijke beperking om pensioen op te bouwen? Of is er een betere manier om te sparen voor de oude dag?

 

Hans Kok                               009
5-1-2011
Ik zelf ben orgaandonor vanaf het eerste uur en ben er tegenaan gelopen dat ik mijn gehandicapte zoon niet kan aanmelden voor het orgaandonorregister, omdat hij wilsonbekwaam is. Helaas slaat de betutteling binnen Nederland hier weer toe. Voor autopsie is wťl toestemming van de familie nodig, maar bij orgaandonatie van wilsonbekwamen heeft de familie dus niets te zeggen.

 
 
 

 

De onderstaande berichten komen uit het gastenboek van de vorige opzet van onze  Website.

Joke Schrijvers                       008
11-1-2006
Leuk hoor, en heel informatief, deze site. Ik hoop erg dat onze leden en andere betrokkenen hierdoor snel goede informatie kunnen krijgen en ook gemakkelijker contacten kunnen gaan leggen met elkaar. Groet, Joke

Piet Berkhout                          007
16-12-2005
Wat een belangrijke en positieve informatie kunnen onze leden middels deze techniek te weten komen. Hopelijk wordt er veelvuldig van dit "nieuwsbulletin"gebruik gemaakt. Ook voor een computerleek als mijn persoontje was er wegwijs uit te worden. Hulde voor de samenstellers.  

Henk de Reuver                       006
10-12-2005
gefeliciteerd met de nieuwe, mooie website! dorien en henk de reuver                

Lia van Berkel                         005
25-11-2005
Gefeliciteerd met jullie mooie site. Ik hoop van harte dat het een goede en functionele bijdrage wordt om mensen met elkaar in kontakt te brengen: Leden met en voor elkaar!. Groet, Lia.

Paul Pardon                             004
 3-11-2005
Beste mensen, Kunnen jullie dan ook werkelijk alles?! Deze site ziet er zeer prof. uit. Veel succes verder met de werkzaamheden de komende tijd. Hartelijke groet, Paul Pardon

Jo Terlouw                               003           
2-11-2005
Verfrissende ,nieuwe elementen op jullie site. Proficat en veel  succes   

Henk Vunderink                       002           
1-11-2005
Beste mensen van VOGG Alphen-Leiden: proficiat met deze fraaie website! Ik ben er van overtuigd dat deze in een behoefte van (potentiŽle) leden voorziet.

Bas Roeleveld                          001

29-10-2005

Met dit gastenboek willen wij als afdeling u de gelegenheid geven uw mening, zorg of opmerkingen aan iedereen te laten weten. Ook is het mogelijk een oproep te doen. Als afdelingsbestuur hopen wij dat deze mogelijkheid veel gebruikt zal gaan worden.